A/s "Rīgas piensaimnieks" septembrī ir sācis ražot jaunus kausētos sierus "Zviedru klasiskais" un "Dāņu ar bekonu".

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uzņēmuma mārketinga un pārdošanas direktors Ainars Lodziņš sacīja, ka no pārējiem kausētajiem sieriem jaunie iztrādājumi atšķiras ar pazeminātu tauku saturu un maigu garšu. Sieru ražošanā tiek izmantotas tikai vietējās izejvielas.

No septebra otrās nedēļas jaunie kausētie sieri būs nopērkami veikalos.

Lodziņš sacīja, ka doma par šādu sieru ražošanu ir iegūta Skandināvijā, pētot tirgus pieprasījumu un attīstības tendences.

Kopumā "Rīgas piensaimnieks" ražo 70 daždādus piena pārstrādes produktus, no kuriem 20 ir dažāda veida kausētie sieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form