A/s "Rīgas piensaimnieks" septembrī ir sācis ražot jaunus kausētos sierus "Zviedru klasiskais" un "Dāņu ar bekonu".
Uzņēmuma mārketinga un pārdošanas direktors Ainars Lodziņš sacīja, ka no pārējiem kausētajiem sieriem jaunie iztrādājumi atšķiras ar pazeminātu tauku saturu un maigu garšu. Sieru ražošanā tiek izmantotas tikai vietējās izejvielas.

No septebra otrās nedēļas jaunie kausētie sieri būs nopērkami veikalos.

Lodziņš sacīja, ka doma par šādu sieru ražošanu ir iegūta Skandināvijā, pētot tirgus pieprasījumu un attīstības tendences.

Kopumā "Rīgas piensaimnieks" ražo 70 daždādus piena pārstrādes produktus, no kuriem 20 ir dažāda veida kausētie sieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!