Rīgas Galvenā policijas pārvalde (RGPP) izsaka pateicību visiem Latvijas izlases hokeja līdzjutējiem par apzinīgu rīcību pilsētā spēļu laikā, nenodarot kaitējumu kārtībai pilsētā, kā arī savai un draugu veselībai.
Rīgas Galvenās policijas pārvaldes preses centra izplatītajā paziņojumā līdzjutēji aicināti arī turpmāk pēcspēļu gājienu laikā neradīt lielus traucējumus ceļu satiksmei pilsētas ielās un uz tiltiem.

Paziņojumā arī novēlēts, lai tradicionālajos pēcspēļu gājienos uz ārvalstu vēsniecībām nenotiktu vispārpieņemto pieklājības noteikumu pārkāpumi un netiktu nodarīts kaitējums ilgus gadus koptajām starpvalstu attiecībām.

"Tā kā ikviens no jums vēlas arī nākamās mūsu izlases uzvaras svinēt kopā ar draugiem, nevis slimnīcā, aicinām atturēties no braukšanas uz automašīnu jumtiem un citām auto virsbūves daļām," teikts RGPP paziņojumā.

RGPP vadība un kolektīvs piekrītot apgalvojumiem, ka Latvijas hokeja fani ir paši labākie un arī esot kopā ar viņiem priekos par Latvijas izlases panākumiem un uzvarām pasaules čempionātā, ko apliecinot iekšlietu ministra Mareka Segliņa pasniegtā balva pēc spēles ar ASV Latvijas izlases labākajam spēlētājam Artūram Irbem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!