Foto: LETA

AS "Rīgas siltums" Brīvības ielā pašreiz samontējis cauruļvadus 548 metru garumā un paveicis 27,4% no visiem līdz septembrim paredzētajiem darbiem, informēja uzņēmuma pārstāve Agnete Bušta.

Lai paaugstinātu siltumapgādes drošību, nodrošinātu siltuma patērētājiem mūsdienu prasībām atbilstošu komforta līmeni un spētu savlaicīgi pieslēgt potenciālos klientus centralizētai siltumapgādes sistēmai, "Rīgas siltums" šogad turpina pērn sāktos apjomīgos siltumtīklu rekonstrukcijas darbus Brīvības ielā no Bruņinieku ielas līdz Pērnavas ielai.

Darbus plānots pabeigt līdz šī gada 1. septembrim, tie tiek veikti pa posmiem, un kopš remontdarbu sākšanas šī gada 5. jūnijā līdz 2. jūlijam ir izrakti un demontēti vecie cauruļvadi kopā 632 metru garumā, samontēti jaunie cauruļvadi kopā 548 metru garumā un aizbērti 455 metri, no kuriem 353 metros ir atjaunots ceļa segums. Kopā līdz šim paveikti 27,4% no visiem darbiem. Darbi patlaban norit pēc plāna.

Jau ziņots, ka Rīgas domes Satiksmes departaments šogad iecerējis veikt remontdarbus Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam. Departaments iepriekš norādīja, ka remontdarbi veicami, kad tiks nomainītas inženierkomunikācijas zem ielas seguma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!