Foto: DELFI
Transporta sastrēgumi, kas otrdienas rītā bija izveidojušies Rīgā, dienas vidū kļuvuši krietni mazāki. Sabiedriskais transports, kur atsevišķos maršrutos rīta pusē bija vērojami kavējumi pat līdz 47 minūtēm, šobrīd kursē jau bez būtiskas aizkavēšanās.

Jau vēstīts, ka otrdienas rītā Rīgā bija izveidojušies transporta sastrēgumi, un atsevišķu posmu izbraukšanai līdzšinējo nepilnu divu minūšu vietā nācās pavadīt vairāk nekā 17 minūtes.

Kā liecina informācija vietnē "balticmaps.eu", otrdien dienas vidū sastrēgumi kļuvuši krietni mazāki un tajos autovadītājiem jāpavada krietni mazāks laika sprīdis.

Pēc pulksten 11 sastrēgums ir Vienības gatvē, kurā nākas pavadīt nedaudz vairāk nekā astoņas minūtes, Bauskas ielā, kur nākas pavadīt sešas minūtes, K. Ulmaņa gatvē, kur sastrēgumā jāpavada teju piecas minūtes, kā arī Kuldīgas ielā, A.Čaka ielā, Ventspils ielā un Daugavgrīvas ielā.



Kā portāls "Delfi" uzzināja "Rīgas satiksmē", tad dienas vidū vairs sabiedriskajam transportam nav būtisku kavējumu, vienīgi 13. trolejbuss kavē līdz deviņām minūtēm, kas, savukārt, nav vērtējams kā būtisks kavējums. Kopumā situācija sabiedriskā transporta jomā Rīgā kopš vakardienas ir uzlabojusies.

"Delfi" jau rakstīja, ka jau tā sarežģīto situāciju galvaspilsētas transporta satiksmē sarežģījusi Deglava tilta slēgšana.

25. aprīļa rītā pulksten 5 satiksmei tika slēgts Augusta Deglava ielas pārvads Rīgā, kā rezultātā būtiski tika mainīti sabiedriskā transporta maršruti.

Tilts slēgts līdz galējā atzinuma saņemšanai par to, vai Augusta Deglava ielas pārvads ir drošs ceļa satiksmes dalībniekiem. Patlaban pār tiltu varēs pārvietoties gājēji un velobraucēji.

Pēc domes datiem sliktā stāvoklī bijis tikai Brasas tilts, pārējo tiltu stāvoklis bijis apmierinošs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!