Drošības policijas priekšnieka Jāņa Reinika pieļāvumi, ka universālveikala "Centrs" vadība kaut ko noklusē par vasarā notikušo sprādzienu, ir ļoti nepatīkami, jo ir darīts viss, lai palīdzētu policijai un sekmētu vainīgā atrašanu.
Tā paziņoja "Rimi Baltija" izpilddirektors Uldis Ļebedevs, kura firmai piederošais veikals "Rimi" universālveikala pirmajā stāvā sprādzienos cieta visvairāk.

"Mēs atklājām visas sīkākās nesaskaņas ar veikala piegādātājiem, kas varētu būt par iemeslu sprādzienam, ļāvām policijai skatīties datoros un ļāvām noklausīties mobilo telefonu sarunas," klāstīja Ļebedevs.

Viņš pauda, ka policija ar šādiem izteikumiem parāda savu bezspēcību.

"Kāpēc policijā netiek izmeklēta versija, ka sprādziens noticis apsardzes firmas "Group 4 Securitas", kas apsargā universālveikalu "Centrs" dēļ, jo, kā zināms, apsardzes firmu vidū pēdējā laikā bija radušās domastarpības, kas saistītas ar ietekmes sfēru sadalīšanu," jautāja Ļebedevs.

Reiniks pieļāva, ka universālveikala vadība kaut ko noklusē un, iespējams, ir iepriekš brīdināta par spridzināšanas iespējām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!