Foto: DELFI

Politiskās partijas "Stabilitātei!" kongresā par tās priekšsēdētāju vienbalsīgi atkārtoti ievēlēts bijušais Rīgas domes deputāts Aleksejs Rosļikovs, bet par partijas līdzpriekšsēdētāju ievēlēts bijušais Rīgas domnieks Valērijs Petrovs.

Kā informēja politiskais spēks, kongresā ievēlēta arī partijas valde 12 cilvēku sastāvā – Rosļikovs, Petrovs, Amils Saļimovs, Nataļja Marčenko-Jodko, Igors Judins, Ruslans Vereščagins, Jevgenijs Jevstefejevs, Svetlana Čulkova, Viktorija Pleškane, Viktors Pučka, Andrejs Daņiļevičs un Jefimijs Klementjevs.

Kongresā partijas biedri apstiprināja sociālo un ekonomisko prioritāšu virzienus un partijas stratēģiju parlamenta vēlēšanām 2022. gadā.

Rosļikovs domā, ka vēlētāji esot vīlušies, īpaši partijas "Saskaņa" darbā. "Katastrofālais popularitātes kritums un sociāldemokrātu bezdarbība valsts mērogā liek mums būt aktīviem, gatavot jaunas politiskās platformas. Mūsu pienākums ir darīt visu, lai nepieļautu situāciju, kur pusei no Latvijas iedzīvotājiem vairs nav politiskā vairoga," paudis partijas priekšsēdētājs, kurš politikā nonāca caur partiju "Saskaņa".

Jau ziņots, ka Rosļikovs un Petrovs iepriekšējā Rīgas domes sasaukumā sākotnēji strādāja "Saskaņas" frakcijā, bet pēc izslēgšanas no tās izveidoja atsevišķu deputātu grupu. 2020. gadā abi kandidēja uz Rīgas domi no partijas "Alternative" saraksta, taču sarakstam nebija vēlētāju atbalsta, lai iekļūtu galvaspilsētas domes pašreizējā sasaukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!