Foto: LETA

Reformu partijas (RP) Rīgas nodaļas valde ceturtdien "atbalstīja pārmaiņu nepieciešamību Reformu partijā un izvirzīja Mārtiņu Bondaru pārmaiņu vadībai", lūdzot partijas līderi, eksprezidentu Valdi Zatleru aicināt Bondaru iestāties partijā, portālu "Delfi" informēja partijā.

Rīgas nodaļas valde lūdz Zatleru uzaicināt Mārtiņu Bondaru iestāties Reformu partijā, būt par pārmaiņu vadītāju un kopā īstenot partijas vadību.

Pirmdien šo jautājumu izskatīs Reformu partijas valde.

Pats Bondars ceturtdien vakarā gan nekomentēja savu iespējamo rīcību saistībā ar Reformu partijas (RP) piedāvājumu iestāties partijā, jo oficiāli viņš vēl nav ticis uzrunāts.

Bondars norādīja, ka pagaidām neko nevar pateikt par tālāko rīcību, jo vēl neesot saņēmis oficiālu uzaicinājumu no partijas, piebilstot, ka priekšā vēl ir sarunas ar partijas vadību. Vienlaikus Bondars atzina, ka viņam šī partija liekas "ļoti simpātiska", jo spēj uzklausīt arī kritiku un "asus vārdus", kurus viņš veltījis šim politiskajām spēkam iepriekš notikušajās sarunās.

Iepriekš gan izskanēja, ka RP plāno uzrunāt Bondaru, lai viņš kļūtu par partijas biedru un uzrunāt Bondaru kā RP kandidātu Rīgas mēra amatam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!