Foto: LETA

Reformu partija (RP) nākotnē grib pārveidoties no partijas, kas asociējas tikai ar vienu cilvēku uz komandu, kuras kodolu veido vairāki cilvēki, piektdien intervijā Latvijas Radio sacīja partijas Rīgas nodaļas valdes loceklis Vjačeslavs Dombrovskis.

Tāpēc arī nolemts paplašināt partijas rindas un aicināt pievienoties bijušo Valsts prezidenta kancelejas vadītāju un baņķieri Mārtiņu Bondaru. Viņam ir laba reputācija un pieredze, lai pastiprinātu RP rindas un kļūtu par vienu no partijas vadības cilvēkiem.

"Mēs ejam no viena cilvēka partijas uz partiju, kuru asociētu ar komandu ar vairākiem cilvēkiem. Mēs vēlētos lai Bondars kļūtu par vienu no tiem," atzina Dombrovskis.

Pēc viņa teiktā, no šī partijas līderu kodola tad uz nākamajām Saeimas vēlēšanām varētu izkristalizēties viens līderis un premjera amata kandidāts.

Jau ziņots, ka Reformu partija nolēmusi aicināt Bondaru kļūt par partijas biedru, ceturtdien Rīgas nodaļas kopsapulcē sacīja partijas priekšsēdētājs Valdis Zatlers.

Partijas preses sekretāre Daiga Holma žurnālistiem gan norādīja, ka par Bondaru kā Rīgas saraksta līderi nav domāts.

Saskaņā ar "Latvijas faktu" jaunākajiem reitingiem novembrī par RP, ja rīt notiktu Saeimas vēlēšanas, bija gatavi balsot 3,7% vēlētāju.

Tuvākās gan ir pašvaldību vēlēšanas ‒ 2013.gada 1.jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!