Foto: Shutterstock

Sabiedrībai sev jāpajautā, ko tā ir darījusi vakcinācijas pret Covid-19 veicināšanā, pirmdien pēc Krīzes vadības padomes atzina tās vadītājs, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Aicināts vērtēt valdības darbu Covid-19 krīzes risināšanā un tās pieņemto lēmumu efektivitāti, premjers norādīja, ka viņš kā valdības vadītājs pirmais atzīs, ka bijuši lēmumi, kurus vajadzējis pieņemt savādāk.

Kariņš atzina, ka šajā sarežģītajā procesā ir viegli un populāri meklēt vienu vainīgo – valdību.

Tajā pašā laikā viņš piebilda, ka, lūkojoties uz zemajiem vakcinācijas pret Covid-19 rādītājiem, sabiedrībai vajadzētu sev uzdot vienkāršu jautājumu, proti, ko katrs iedzīvotājs ir darījis un ko šobrīd varētu darīt, lai līdzcilvēki vakcinētos.

Kariņš aicināja padomāt, vai visi ārsti ir mudinājuši vakcinēties pret Covid-19, vai tomēr atturējuši no tās; vai visi politiķi ir aicinājuši vakcinēties, vai tomēr aicinājuši uz pretējo.

Jau ziņots, ka Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) atvainojas pret Covid-19 vakcinētajiem iedzīvotājiem par gaidāmajiem ierobežojumiem no 21. oktobra līdz 15. novembrim un sola ikdienas dzīves atgriešanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!