Ceļu policija pēc Saeimas dotās atļaujas sodīt deputātu Oļegu Deņisovu par braukšanu dzērumā viņam uzlikusi 300 latu naudas sodu, kā arī atņēmusi autovadīšanas tiesības uz 12 mēnešiem.
Kā informēja Ceļu policijas pārvaldes galvenais speciālists Mārtiņš Vabulis, lēmums par soda apmēru pieņemts jau oktobra sākumā, taču policijai patlaban nav informācijas, vai Deņisovs jau ir samaksājis viņam piespriesto soda naudu. Kā ziņots, 12.augustā plkst.2.05 naktī Rīgā, Elizabetes ielā, Ceļu policijas darbinieki Deņisovu aizturēja par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Deputāta izelpotajā gaisā konstatētā alkohola koncentrācija bija 1,7 promiles, bet bioloģiskajā vidē - 2,35 promiles. Deņisovs vadījis automašīnu "Lexus 200".

Deņisovs iepriekš apgalvoja, ka nav braucis dzērumā, un izklāstīja savu versiju par notikumiem tajā svētdienas naktī. Viņš esot stāvējis pie savas automašīnas Ernesta Birznieka-Upīša ielā, tad pie viņa pienācis policijas pārstāvis, pārbaudījis dokumentus un pavaicājis, vai Deņisovs nedomā braukt. Kad policists saņēmis noliedzošu atbildi, viņš Deņisovu esot pametis, bet deputāts kājām devies mājup.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!