Foto: Reuters/Scanpix

Saistībā ar ralliju "Kurzeme" no ceturtdienas līdz sestdienai paredzami satiksmes ierobežojumi gan Liepājā, gan uz valsts vietējiem un pašvaldību autoceļiem Liepājas apkārtnē, informēja Latvijas Valsts ceļos (LVC).

Šodien no plkst.17.00 līdz plkst.21.00 būs slēgts testa ātrumposmam izmantotais ceļš V1275 Rudbāži – Kalvene un V1295 Turlava – Valtaiķi – Kalvene – Aizputes novada Kalvenes pagastā.

Piektdien, 28.augustā, laika posmā no plkst.16.00 līdz plkst.21.00 satiksmes ierobežojumi noteikti atsevišķos ceļu posmos Priekules novadā un Durbes novadā.

Savukārt sestdien, 29.augustā, laika posmā no plkst.08.00 līdz plkst.17.00 būs ierobežota satiksme atsevišķos ceļu posmos Durbes novadā un Aizputes novadā. Sestdien uz trim stundām no plkst.8:30 līdz plkst.11:30 būs slēgts reģionālais autoceļš P115 Aizpute – Kalvene pie Mazboju kapiem, kur ceļu šķērsos rallija trase.

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona, tāpēc LVC aicina autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un garāku ceļā pavadīto laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!