No šodienas uzņēmums "Narvesen Baltija" rīdziniekiem un Rīgas viesiem piedāvā akciju "Rīga lasa", kuras laikā uzņēmuma un AS "Preses apvienība" tirdzniecības vietās iespējams iegūt informāciju par pilsētas jubileju un iegādāties dažādus ar to saistītus suvenīrus.
Kā informēja uzņēmumā, "Narvesen Baltija" kā lielākais preses izdevumu izplatītājs Latvijā sadarbojas ar Rīgas astoņsimtgades svētku organizētāju - aģentūru "Rīgai 800", tādējādi uzņemoties galvenā informācijas nesēja lomu par visiem galvaspilsētas svētkiem, norisēm un aktivitātēm dažādās pilsētas vietās, kā arī svētku suvenīru izplatītāju.

Uzņēmumu tirdzniecības vietās visā Rīgā būs iespējams iegādāties "Latvijas Tūrisma ceļvedi", foto albumus "Rīga 800" un "Rīga 8 un 100", izdevumu "Nacionālā virtuve" angļu valodā, "Fotoceļvedi Rīga", krekliņus, cepurītes, kalendārus un daudzus citus suvenīrus.

Uzsverot šī pasākuma nozīmi uzņēmuma dzīvē, "Preses apvienība" sadarbībā ar svētku rīkotājiem radījusi īpašu produktu - spēļu kāršu komplektu ar Rīgas simboliku. Kāršu muguriņas rotā fotogrāfija "Rīga naktī".

"Paņemot rokās kārtis, ne tikai ikvienam Latvijas iedzīvotājam, bet arī viesiem būs skaidrs, ka šis skats no Pārdaugavas uz Vecrīgas torņiem visprecīzāk raksturo Rīgu kā iedvesmas pilsētu," norāda uzņēmuma pārstāvji.

"Narvesen Baltija" veikalu tīkla direktore Katrīne Judovica informē, ka uzņēmuma vadība, darbojoties Latvijā jau vairākus gadus, ir pārliecinājusies, ka "Rīga patiesi ir iedvesmas pilsēta, kas ir ne tikai skaista Latvijas rota, bet arī uzlādē cilvēku ar jaunām idejām un iecerēm. Rīga dod arī spēku un iedvesmu tās realizēt dzīvē". Preces ar Rīgas vārdu un "Rīga 800" simboliku varēs iegādāties arī veikalos "Rimi". Atsevišķos veikalos to var izdarīt jau šobrīd.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!