Foto: Publicitātes foto

Pirmdien sākti ceļa remontdarbi Ventspils šosejas (A10) posmā no Popes līdz Ventspilij, un no nākamās nedēļas remontdarbu zonā tiks ieviests ātruma ierobežojums – 70 kilometri stundā, portālu "Delfi" informēja Latvijas Valsts ceļi.

Būvdarbu laikā remontdarbu posmā būs 500 metru garš posms ar reverso kustību un vienu luksoforu, kas Līgo svētku brīvdienās tiks noņemts.

Seguma atjaunošanas darbi noris no autoceļa 165,60. kilometra līdz 183,13. kilometram 17,5 kilometru garumā. Līdz ar to kopumā uz Ventspils šosejas ceļš tiek remontēts septiņos posmos 41 kilometra garumā.

Pirmdien būvnieki uzsāka asfalta seguma frēzēšanu. Būvdarbu laikā abos posmos paredzēts atjaunot 19 sabiedriskā transporta pieturvietas. Seguma atjaunošanu abos posmos veiks CBF SIA ''Binders'' ar apakšuzņēmēju SIA VIA. Būvdarbu līgumcena ir 3,4 miljoni eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Remontdarbi uz Ventspils šosejas šosezon notiek: Priedainē un pie Varkaļu kanāla, uz tilta pār Lielupi un aiz tā, starp rotācijas apļiem pie Tukuma, pie Pūres, pie pagrieziena uz Kandavu, uz tilta pār Plateni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!