31. decembra vakarā ar saksafonu mūziku sveču gaismā, Laimi Rācenāju, burvju mākslinieku trikiem, dejām uz bāra letes un citām gadu mijas cienīgām izpriecām Jaungadu sagaidīs Sapņu fabrikā.
Šāgada pasākuma patrons - Džeimss Bonds, moto “Kratīts, ne maisīts”, dzēriens –protams, martini. Gaisotne - sintētiski krāsaina, mūzikā un tērpos - 60. gadu atmiņas. Vakara vadītāja lomā Renārs Kaupers, spēlēs “Time after Time”.

Pirms gada Sapņu fabrikas īpašnieki Arturs Martinsons un Dainis Vītols izlēma, ka vislabāk jaungada balli organizēt pašiem. 2000. gadu mijas sagaidīšana izrādījās tik spīdoša, ka šogad svinēšanas jautājums nebija apspriežams.

“Tagad, kad esam dejojuši divtūkstoš sveču gaismā, sēdējuši uz spilveniem un vakartērpos vizinājušies karuseļu zirdziņā, vēlamies radīt ballīti, kas laistītos luminiscējošās krāsās un sajust Džeimsa Bonda noskaņas, lai izklaidētos ļaudis, kas mazliet atgādina Ostinu Paueru,” stāsta Arturs Martinsons.

“Pasākumam kļūstot vērienīgam, nolēmām, ka saglabājot intimitāti, tam jākļūst atklātam, tāpēc šogad ielūgumus var iegādāties visi,” stāsta balles režisore Dace Pūce.

Gada laikā Sapņu fabrika kļuvusi par iecienītu vietu pasākumiem, kam nekaitē fabrikas gaisotne un plašas, demokrātiskas telpas pašā pilsētas centrā (Lāčplēša 99). Šeit notikuši vairāki vērienīgi pasākumi, piemēram, “Mode. Māksla. Mūzika.” un LNT dzimšanas dienas svinības.

Ielūgumus uz pasākumu var iegādāties Skolas ielā 14, “Xcelsior” birojā. Viena ielūguma cena ir 25 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!