Sarunas dalībnieki spriedīs par šķiršanās pieredzes stāstiem, par to, vai ir iespējams izšķirties "normāli", sevišķi tad, ja ir kopīgi bērni un nāksies būt spējīgiem turpināt komunicēt. Sarunai iespējams sekot līdzi tiešraidē portālā "Delfi".

Sarunu vada Evelīna Strazdiņa, žurnāliste un dūla, Iluta Lāce, biedrības "Centrs MARTA" vadītāja, Anita Rektiņa, zvērināta advokāte, Kaija Gulbe, psihoterapeite, kā arī Inese Briķena, sertificēta mediatore.

Kā ziņots, šogad sarunu festivāla "Lampa" projekts/biedrība "My First Year Too" sadarbībā ar "Latvijas Dūlu apvienību" veido vērienīgu un aktuālu divu dienu pasākumu programmu "Ģimenes teltī". Plašāka informācija par to pieejama šeit.

Jau vēstīts, ka festivāls "Lampa" notiks Cēsīs 9. un 10. jūnijā. Ieeja festivālā ir bez maksas. Daļa no pasākumiem būs vērojami arī tiešraidē, tostarp portālā "Delfi".

Festivālā ar diskusiju "Par kādu mediju saturu esam gatavi maksāt?" piedalīsies arī portāls "Delfi". Plašāka informācija par to pieejama šeit.

Iepazīties ar pilnu festivāla programmu iespējams mājaslapā www.festivalslampa.lv, kā arī mobilajā lietotnē. Sastādīt savu festivāla programmu būs iespējams gan festivāla mājaslapā, gan mobilajā lietotnē, izmantojot rīku "Mana programma".

Praktiski padomi festivāla apmeklētājiem pieejami šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!