Foto: DELFI

Partija "Saskaņa" sestdien, 9. februārī, pie Rīgas domes organizēs sapulci, kurā izteikts viedokli par "pēdējā laikā valstī un Rīgā notiekošo", portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja pienākumu izpildītājs Uģis Vidauskis.

Sapulce pie Rātsnama notiks no pulksten 12 līdz 15. Organizatori rēķinās ar 1000 dalībniekiem.

Vidauskis pastāstīja, ka sapulces pieteikums domē saņemts likumā noteiktajā kārtībā, bet tās mērķis ir "Dot iespēju iedzīvotājiem izteikt savu viedokli par pēdējā laikā valstī un Rīgā notiekošo."

Taču no "Saskaņas" saraksta Rīgas domē ievēlētais Vitālijs Dubovs savā "Facebook" profilā publicējis ierakstu, kas liecina, ka sapulce ir paredzēta kā atbalsts Rīgas mēram Nilam Ušakovam (S), kura dzīvesvietā un birojā Rātsnamā pagājušajā nedēļā kratīšanu veica Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs. "Apmelot Nilu ir vieglāk nekā uzvarēt vēlēšanās. Robeža ir pārkāpta, mēs iziesim ielās!" raksta deputāts, solot arī "Maskačkas sportistu" dalību pasākumā.

"Saskaņa" portālā "Facebook" arīdzan publicējusi ielūgumu uz sapulci. Tajā rakstīts, rīdziniekiem grib nozagt viņu izvēlēs un balsstiesības. "To dara "vecās" partijas, kas jau sen valsts mērogā kļuvušas par skandālu un krīžu simbolu. Tām pievienojušās arī tā sauktās "jaunās" partijas. Tas viss tagad saucas – cīņa par tiesiskumu bez robežām. Partijas biedru "troikas" lemj, kurš mūsu valstī ir vainīgs, bet kurš – nevainīgs. Lēmumus par domes atlaišanu nacionālisti pieņem savas partijas kongresā. Ar stingru apņemšanos "atjaunot latvisku Rīgu"," rakstīts paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!