Foto: AP/Scanpix
Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem cietuši vairāki velosipēdisti – gan sadursmēs ar automašīnām, gan saskrienoties savā starpā. Kāda sieviete Rīgā guvusi traumas krītot satiksmes autobusā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Divi velosipēdisti saskrējušies Siguldā, Nītaures ielā. Sadursme notikusi starp 1974. gadā dzimuša vīrieša un 1952. gadā dzimušas sievietes vadītiem braucamrīkiem. 61 gadu vecā sieviete negadījumā guvusi traumas un nogādāta slimnīcā.

Kāds 1962. gadā dzimis velosipēdists nogādāts slimnīcā pēc tam, kad Ļaudonā to notrieca neidentificēta automašīna, kas no notikuma vietas aizbraukusi, neziņojot par to policijai. 

Automašīna velosipēda vadītāju traumējusi arī Rīgā Dzirnavu ielā. Automašīnas "Audi" vadītāja uzbrauca 1988. gadā dzimušai riteņbraucējai, kas nogādāta slimnīcā.

Ar kritienu un traumām kādai sievietei Rīgā beidzies brauciens 1983. gadā dzimuša vīrieša vadītā satiksmes autobusā "Mercedes". Pēc Maskavas ielā notikušā negadījuma cietusī nogādāta slimnīcā.

Pavisam piektdien Latvijā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!