Foto: LETA
Lai mazinātu sastrēgumus, iebraucot Jūrmalā, autovadītāji aicināti iebraukšanas caurlaides iegādāties elektroniski, portālu "Delfi" informēja pašvaldības pārstāve Zane Leite.

Tāpat uz Jūrmalas šosejas notiek remontdarbi, arī pilsētā, sākot no Majoriem Kauguru virzienā, ir ierobežota satiksme ūdensvada remontdarbu dēļ. Sestdien kūrortpilsētā notiek arī velomaratons, kā dēļ daudzviet ierobežota satiksme, norāda Leite.

Pašvaldība aicina autobraucējus neveidot drūzmu pie iebraukšanas caurlaižu automātiem Priedainē, un caurlaides pirkt elektroniski: portālā www.visitjurmala.lv, kā arī ar "Mobilly" vai "Citadele" aplikāciju starpniecību.

Samaksāt iebraukšanas maksu var arī caurlaižu iegādes automātos četrās vietās pilsētā: pie lielveikala "Rimi" Lielupē, pie Dzintaru koncertzāles, Majoru stāvlaukumā un pie Dubultu stacijas.

Iebraukšanas maksu var samaksāt arī pēc iebraukšanas īpaša režīma zonā, tikai jāievēro, ka caurlaidei obligāti jābūt nopirktai līdz pulksten 23.59 tam datumam, kad transportlīdzeklis iebraucis Jūrmalā. Ar vienu dienas caurlaidi īpaša režīma zonā var iebraukt neierobežotu reižu skaitu tajā datumā (līdz pulksten 23:59), kuram caurlaide iegādāta. Caurlaižu kontroli nodrošina videotehniskās ierīces un sods par caurlaižu režīma neievērošanu ir 50 eiro.

Svarīgi atcerēties, ka, iegādājoties caurlaidi, precīzi jānorāda transportlīdzekļa reģistrācijas numurs. Caurlaide derīga tikai tam transportlīdzeklim, kura reģistrācijas numurs ir norādīts, pērkot caurlaidi.

Jau vēstīts, ka AS "Pasažieru vilciens" sestdien, 8. jūnijā norīkojis 17 papildu vilcienus maršrutā Rīga-Dubulti-Rīga. "Svētdien, 9.jūnijā, spēkā stāsies vasaras sezonas vilcienu kustības saraksts, kurā iekļauti papildvilcieni uz atpūtnieku iecienītajiem galamērķiem piejūras virzienos," vēsta AS "Pasažieru vilciens".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!