Foto: LETA

Rīgas domes (RD) Satiksmes departamenta vadītāja Vitālija Reinbaha atlaišana kavējas viņa slimības lapas dēļ, liecina LTV rīcībā esošā informācija.

Ziņots, ka RD otrdien sēdē tomēr neskatīja jautājumu par Satiksmes departamenta vadītāja Reinbaha atbrīvošanu no amata. Kā ziņo portāls "lsm.lv", Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) skaidroja, ka jautājums nav skatīts juridisku iemeslu dēļ un agrāk vai vēlāk Reinbahs tiks atbrīvots.

Saskaņā ar LTV rīcībā esošo informāciju Reinbaham izsniegta darbnespējas lapa, tāpēc saskaņā ar likumdošanu viņu nevar atlaist.

Jau vēstīts, ka Ušakovs iepriekš norādīja, ka par Reinbaha atbrīvošanu no amata lems otrdien domes sēdē, savukārt par to, kurš turpmāk vadīs departamentu, lēmums tiks pieņemts pēc būvniecības sezonas beigām.

Patlaban par Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītāju nozīmēts Ceļu satiksmes drošības direkcijas valdes loceklis Emīls Jakrins, kuram uzticēts novērtēt arī atsevišķu citu departamenta darbinieku paveikto vai nepaveikto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!