Foto: LETA

Satiksmes negadījuma dēļ otrdienas rītā kavējusies vilcienu satiksme Aizkraukles līnijā, mikroblogošanas vietnē "Twitter" informē "Pasažieru vilciens".

Vienlaikus atcelts vilciens Rīga-Sloka, kuram no Rīgas bija jāizbrauc pulksten 6, kā arī vilciens Sloka-Rīga, kuram no Slokas bija jāizbrauc pulksten 7.04.

Savukārt vilciens "Tukums2"-Rīga, kas no pieturas "Tukums2" izbrauca pulksten 7.04, no Slokas līdz Rīgai brauc ar visām pieturām.

Uzņēmumā norāda, ka situācija ar kavējumu atrisinājusies pirms vairākām stundām. Pēdējais ietekmētais reiss bija Tukums-Rīga pulksten 7.04, kas iebrauca Rīgā ar 15 minūšu kavējumu, jo pieturēja visās pieturās.

"Pasažieru vilciens" pārstāvji iepriekš norādīja, ka vilciens Lielvārde-Rīga, kas no Lielvārdes izbrauca pulksten 4.53, satiksmes negadījuma dēļ brauca ar 80 minūšu kavējumu. Vilciens Šķirotavas stacijā gaidīja neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Tādējādi arī vilciens Rīga-Ogre, kas no Rīgas izbrauca pulksten 6.09, stāvēja Šķirotavā, bet vilciens Aizkraukle-Rīga, kas no Aizkraukles izbrauca pulksten 5.20, stāvēja Salaspilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!