"Šī valdība klibo un mokās," trešdien žurnālistiem atzina Tautas partijas (TP) priekšsēdētājs Mareks Segliņš, atzīstot, ka arī TP ir atbildīga par notiekošo - jau pagājušā nedēļā TP neesot spējusi pieņemt "kardinālu lēmumu", kas šo situāciju mainītu.
Segliņš žurnālistiem trešdien atteicās sīkāk komentēt, kādu lēmumu TP pagājušā nedēļā nepieņēma. Tomēr noprotams, ka tas ir saistīts ar koalīcijas sarunām par tās turpmāku darbu.

TP politiķi trešdien žurnālistiem atkārtoti sacīja, ka gaida piektdien koalīcijas sarunas, kurās plānots vienoties par TP piedāvāto Ministru kabineta reorganizācijas modeli. Tāpat netika komentēts Latvijas Zaļās partijas valdes lēmums neatbalstīt TP piedāvāto valdības reorganizācijas modeli, ja Vides ministrija tiks pievienota kādai citai ministrijai.

Jau vēstīts, ka pirmdien Valsts prezidents Valdis Zatlers aptuveni četras stundas runāja ar premjeru Ivaru Godmani (LPP/LC). Pēc tikšanās Zatlers izvairījās atbildēt, vai Godmanis atguvis viņa uzticību pēc tam, kad pagājušā nedēļā premjers "trīs dienu laikā kardināli mainīja savu viedokli par paša izstrādāto Ministru kabineta reorganizācijas plānu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!