Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš izteicis personīgu pateicību Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšniekam ģenerālim Dailim Lūkam un Kriminālpolicijas darbiniekiem par pēdējā laika lieliskajiem panākumiem smagu noziegumu atklāšanā, portālu "Delfi" informēja Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departamenta direktores vietniece Laura Karnīte.
Ministrs pateicas kriminālpolicijai par pēdējā laikā sasniegtajiem rezultātiem, atklājot smagus un sarežģītus noziegumus. Ministrs arī augstu novērtē policijas darbu intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzībā, likvidējot pirātiskās produkcijas ražotnes, kā arī narkotiku apkarošanā, informē Karnīte.

Segliņš norāda, ka šādi darba rezultāti dos viņam argumentus un pamatu, lai Ministru kabinetā cīnītos par papildus līdzekļu piešķiršanu kriminālpolicijai nākamā gada budžetā. "Lielākais apbalvojums, ko es kā ministrs varu piešķirt policijai, ir panākt lielākas algas un labāku materiāli tehnisko nodrošinājumu," norāda Segliņš.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka pirmdien policija aizturējusi vairākas personas, tostarp uzņēmēju Igoru Ivanovu saistībā ar zobārstniecība klīnikas "Elladent" īpašnieces Ellas Ivanovas slepkavību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!