Foto: stock.xchng
Lai sniegtu atbalstu sociālās palīdzības nodrošinātājiem Latvijā, nodibinājums "Fonds Sabiedrībai" otrdien aicina sociālās jomas nevalstisko organizāciju un pašvaldības iestāžu darbiniekus uz semināru "Izdegšanas sindroma mazināšana. Stresa mazināšanas stratēģijas", informēja pasākuma rīkotāji.

"Cilvēki, kuri ikdienā nesavtīgi sniedz sociālo palīdzību, nereti paši ir uz izdegšanas robežas un nesaņem vajadzīgo atbalstu. Mēs vēlamies viņiem palīdzēt, piedāvājot zināšanas un prasmes, kas palīdzēs turpināt veikt vērtīgo darbu," pauž nodibinājuma "Fonds Sabiedrībai" valdes locekle Aija Lokenbaha.

Semināru vadīs Aivita Roze-Khaite, pieredzējusi supervizore (starpprofesionāļu komandas supervīzijas, grupu un individuālās supervīzijas), apmācību programmu veidotāja un trenere, kā arī saskarsmes un starpkultūru jautājumu trenere un konsultante.

Seminārs "Izdegšanas sindroma mazināšana. Stresa mazināšanas stratēģijas" notiks Biznesa konsultāciju un mācību centrā "LatConsul", Raiņa bulvārī 2-3, Rīgā.

Sociālās palīdzības sniedzējiem dalība seminārā ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!