Foto: Saeimas administrācija
Ministru kabinets (MK) otrdien nolēma kopumā sešiem cilvēkiem par dažādiem nopelniem piešķirt valdības Atzinības rakstu.

To saņems Latvijas Zvērinātu notāru padomes rīkotājdirektorei Vija Piziča par ieguldījumu tieslietu sistēmas attīstībā un Latvijas notariāta attīstībā.

Vēl MK apbalvojumu piešķirs Valsts robežsardzes koledžas Izglītības koordinācijas nodaļas vadītājai, pulkvežleitnantei Daigai Kupcānei par nozīmīgu ieguldījumu Valsts robežsardzes koledžā realizēto akreditēto studiju programmu īstenošanā un Valsts robežsardzes koledžas starptautiskās atpazīstamības veicināšanā.

Tāpat MK Atzinības raksts tiks piešķirts Latvijas Republikas goda konsulam Pirejā, Grieķijas Republikā, Antonijam Halarim par nesavtīgu un pašaizliedzīgu divdesmit gadu darbu Latvijas labā, kā arī Latvijas Republikas goda ģenerālkonsulam Kipras Republikā Adonim Papadopulam par nesavtīgu un pašaizliedzīgu deviņpadsmit gadu darbu Latvijas labā.

Valdības Atzinības rakstu saņems arī divi Banku augstskolas mācībspēki - Finanšu katedras asociētais profesors Uģis Zālītis par ilggadēju sadarbību, radošu darbu un ieguldījumu izglītības attīstībā, kā arī Svešvalodu katedras docente Valda Gavare par ilggadēju sadarbību, radošu darbu un ieguldījumu izglītības attīstībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!