Foto: DELFI

Sestdienas, 17. decembra, rītā apledojuma veidošanās vietām apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Latgalē un Vidzemē, liecina VAS"Latvijas Valsts ceļi" informācija.

Sestdienas rītā apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem autoceļiem posmā no Alūksnes pagrieziena līdz Veclaicenei.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Alūksnes, Balvu un Madonas apkārtnē. Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Sākot no plkst. 2.00 naktī ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 46 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā vietām iespējami nelieli nokrišņi slapjš sniegs un lietus.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, VAS "Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

Tāpat autobraucēji ir aicināti ziņot par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem, ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem VAS "Latvijas Valsts ceļi" pa diennakts tālruni 80005555.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!