Foto: LETA

Saistībā ar autoceļu remontu Jūrmalas virzienā un vasarīgajiem laika apstākļiem sestdien, 8. jūnijā, maršrutā Rīga-Dubulti-Rīga tiks norīkoti 17 papildu vilcieni, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāve Agnese Līcīte.

Sestdien no Rīgas uz Dubultiem pasažieri varēs nokļūt ar astoņiem papildu norīkotiem vilcieniem, bet no Dubultiem uz Rīgu kursēs deviņi papildu vilcieni.

Savukārt svētdien, 9. jūnijā, spēkā stāsies vasaras sezonas vilcienu kustības saraksts, kurā jau ir iekļauti papildvilcieni uz atpūtnieku iecienītajiem galamērķiem piejūras virzienos.

"Pasažieru vilciens" atgādina, ka, gaisa temperatūrai pārsniedzot 30 grādu atzīmi, pasažieru vilcienu maksimālais ātrums tiek samazināts līdz 80 kilometriem stundā, līdz ar to ir iespējamas nelielas atkāpes no vilcienu kustības grafika.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001. gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008. gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!