Foto: Shutterstock
Trešdien aumaļām sakritušais sniegs pārsteidzis ne tikai tā šķūrētājus, ielu kaisītājus un autovadītājus, bet arī soctīklotājus, kuri metās 140 rakstzīmēs apspēlēt sen nepieredzēto dabas parādību.

Pret nelāgā garastāvoklī esošiem šoferiem jau laikus nodrošinājās VAS "Latvijas Valsts ceļi", tviterī brīdinot, ka šodien lamas par aizputinātiem ceļiem dzirdīgas ausis neatradīs.

Kamēr Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) norādīja, ka Rīgas ielas ir paralizētas, galvaspilsētas dome soctīklotājus mierināja, skaidrojot brīnumlīdzekļa pret sniegu neesamību. Vēstīts, ka puteņa dēļ sabiedriskais transports Rīgā trešdien kavējas pat par stundu.

Citi soctīklotāji tikmēr juta līdzi to cilvēku skaudrajam trešdienas liktenim, kuriem sniega lavīnas no ietvēm lemts nošķūrēt, vai caur tām ar velosipēdu mīties savās dienas gaitās.

Kamēr fotogrāfs Edijs Pālēns ar veiksmīgu noķertu premjerministra Māra Kučinska (ZZS) kadru ironizēja par sen gaidītā sniega atgriešanos, citi soctīklotāji vērtēja ne tik līksmās ainas, kuras 4. janvāra rītā varēja vērot ielās.

Vēstīts, ka trešdienas rītā dažu stundu laikā Valsts policija saņēmusi 33 izsaukumus uz ceļu satiksmes negadījumiem Rīgā un tās apkaimē. Trešdien satiksme Rīgā ir apgrūtināta sniegputeņa dēļ. Valsts galvaspilsētā jau kopš otrdienas pusdienlaika darbojas tā sauktās puteņa biļetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!