Foto: LETA

Šodien SIA "Kuldīgas slimnīca" dalībnieku, kurus pārstāv Kuldīgas novada pašvaldība un Dienvidkurzemes novada pašvaldība, sapulcē tika pieņemts lēmums par SIA "Kuldīgas slimnīca" valdes priekšsēdētāja Agra Rozenfelda atsaukšanu no valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildes, informēja Kuldīgas novada pašvaldībā.

Šāds lēmums dalībnieku sapulcē pieņemts, jo Rozenfelds kā valdes priekšsēdētājs zaudējis kapitālsbiedrības dalībnieku uzticību, skaidroja vietvarā.

Kā skaidro Kuldīgas novada pašvaldības Kapitālpārvaldības un audita nodaļas vadītāja Inga Kaltniece, uzticības zaudēšanas pamatā ir izveidojusies konflikta situācija starp slimnīcas ārstniecības personālu un vadību, kā rezultātā iespējami var tikt apdraudēta slimnīcas spēja nodrošināt nepārtrauktu veselības aprūpes pakalpojuma sniegšanu.

Vienlaikus SIA "Kuldīgas slimnīca" dalībnieku sapulcē pieņemts lēmums par SIA "Kuldīgas slimnīca" pagaidu valdes locekļa iecelšanu - par to iecelta Nellija Kleinberga. Plānots, ka rīt Kleinberga sāks pildīt savus pienākumus SIA "Kuldīgas slimnīca" un to darīs līdz brīdim, kad pašvaldība konkursa kārtībā atradīs jaunu slimnīcas vadību.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Kuldīgas slimnīca" 2021. gadu noslēdza ar 9 159 759 apgrozījumu un 32 723 eiro zaudējumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!