Pagājušā diennakts, Līgo vakars Latvijā aizritējis bez ārkārtas gadījumiem, portālu "Delfi" informēja Katastrofu medicīnas centra (KMC) direktors Mārtiņš Šics.
Ceļu satiksmes negadījumos Līgo vakarā cietuši 12 cilvēki, taču bojā gājušo uz ceļiem nav.

Līgo vakarā un naktī notikuši vairāki negadījumi, kur dažādas traumas guvuši vairāki cilvēki. Smagu galvas traumu Cēsīs guvusi 62 gadus veca sieviete.

Rēzeknē kāds 24 gadus vecs vīrietis, krītot no motocikla, guvis kakla skriemeļu savainojumu. Šics stāstīja, ka vīrietim trauma ir tik smaga, ka puisis turpmāko dzīvi pavadīs paralizēts. Pagaidām nav zināms vai vīrietis vadījos motociklu vai bijis tā pasažieris.

Valmierā sašauts kāds 29 gadus vecs vīrietis. Vīrietim ir šauta brūce kaklā, kā rezultātā viņam ir daļēji kustību traucējumi. Pagaidām nav zināms, kā vīrietis sašauts.

Jelgavā divus gadus zēns guvis 3.pakāpes apdegumus ar atklātu liesmu. Šics stāsta, negadījums noticis vecākiem klātesot, kad bērns turējis rokās petardi. Bērns nogādāts Bērnu klīniskajā slimnīcā.

Lecot pāri ugunskuram kājas apdegumus guvis kāds 13 gadus vecs puisis no Kuldīgas.

Lai gan Līgo dienā traģisko negadījumi nav notikuši, Šica norāda, ka priekšā vēl ir svētdiena, kad lielākā daļa līgotāju dosies uz mājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!