Šonedēļ sinoptiķi sola rudenīgus un nepastāvīgus laika apstākļus – būs gan skaidras un saulainas dienas, gan lietainas un apmākušas dienas, liecina Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras informācija.
Ciklonu ietekmē debesis bieži klās mākoņi un līs lietus. Visstiprākais lietus gaidāms nedēļas pirmajā pusē, otrdien pa dienu un trešdien naktī, kā arī piektdien. Tikai atsevišķos īsos periodos debesis skaidrosies, un parādīsies saule.

Gaisa temperatūra dienā lielākoties gaidāma +12...+17 grādu robežās. Siltāks būs nedēļas sākumā, kad dienvidaustrumu rajonos temperatūra sasniegs +19...+20 grādus. Silts laiks gaidāms arī nedēļas nogalē - +10...+16 grādi.

Naktīs debesis klās mākoņi, tādēļ tās būs siltas. Tikai atsevišķās naktīs nedēļas otrajā pusē, debesīm skaidrojoties, ziemeļaustrumu rajonos uz augsnes iespējamas salnas.

Vējš bieži mainīs virzienu un būs no mērena līdz stipram. Nedēļas otrajā pusē vējš pastiprināsies un brāzmās vēja ātrums sasniegs 15-17 metrus sekundē, piekrastes rajonos - brāzmās līdz 20 metriem sekundē.

Vējam pierimstot, atsevišķos rajonos naktī veidosies migla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!