Bijušais ekonomikas ministrs un Jaunās partijas valdes priekšsēdētājs Ainārs Šlesers Ventspils mēram Aivaram Lembergam iesaka paņemt atvaļinājumu un aiziet "pamakšķerēt kādā nostūrītī un atpūsties".
Lembergam pēdējā laikā esot ļoti daudz dažādu pretenziju, un rodas iespaids, ka viņš "nav apmierināts ar dzīvi", teica Šlesers, komentējot Ventspils mēra apgalvojumus par Šleseru kā vienu no kampaņas organizētājiem pret Lembergu.

Šlesers sacīja, ka viņa vārda nosaukšana šādā sakarā ir absurda. Šķēli bijušais ekonomikas ministrs pazīst kā politiķi, bet ciešāku sakaru viņiem neesot. Arī Gulbi viņš zinot, taču nekādu biznesa saistību arī ar viņu Šleseram nav.

Tāpat viņam neesot nekādu saistību ar laikrakstu "Diena", kurš savulaik esot vērsies arī pret viņu.

Viņš pieļāva, ka kāds var veidot kampaņu pret Lembergu, bet norādīja, ka pats Lembergs, iespējams, piedalās dažādās šāda veida kampaņās. "Bet to jums labāk var pastāstīt pats Lembergs," pauda Šlesers.

Jāatgādina, ka Šlesers savulaik tiešraidē televīzijā demonstrēja dokumentu, kam, viņaprāt, bija jāliecina par Lemberga saistību ar Šveices firmu "Multinord", un iesniedza to prokuratūrā pārbaudes sākšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!