Foto: DELFI
Septembra vidū gaidāmajās vēlēšanās LPP/LC noteikti startēs, tā raidījumam "Nekā Personīga" atzinis Ainars Šlesers. Partija cerot vismaz uz desmit vietām.

Šlesers pat neieļauj iespēju, ka vēlētāju atbalsts piecu procentu barjerai varētu pietrūkt.

Ja pirms iepriekšējām vēlēšanām Šleseru iepazinām kā buldozeru, enerģijas iemiesojumu un raķeti, šajās vēlēšanās viņš sola sevi reklamēt kā provokatīvu politiķi, kurš gatavs piesaistīt ārvalstu investīcijas. No bijušā valsts prezidenta Valda Zatlera (ZRP) trīs nosauktajiem oligarhiem, viņš pagaidām ir vienīgais, kurš noteikti startēs šajās vēlēšanās, norāda raidījums.

Šlesera kampaņu reklāmas kampaņu autors pēdējo astoņu gadu laikā Ēriks Stendzenieks uzskata, ka piecu procentu barjeru LPP/LC pārvarēs bez grūtībām. Cilvēku atbalsts Šleseram personīgi esot augsts, uzskatot Stendzenieks. Pagaidām Stendzenieks neesot saņēmis piedāvājumu veidot Šlesera tēlu arī šajā priekšvēlēšanu ciklā, taču padomus viņš esot gatavs sniegt jebkurā laikā.

" Balsot ar tukšu vēderu par lielām idejām ir grūti," raidījumam komentējis sociologs Aigars Freimanis. Viņaprāt Šleseram un LLP/LC izredzes nākamajās vēlēšanās nav lielas. Freimanis uzskata, ka vēlētāju atmiņās vēl aizvien Šlesers palicis ar slaveno "gāzi grīdā", kas beidzās ar dziļu ekonomisku krīzi un cilvēku aizplūšanu no mūsu valsts. Vienlaikus virzot lielus ekonomiskus projektus, par savām interesēm Šlesers nekad nav aizmirsis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!