Foto: F64
Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā ceturtdien no rīta nogādās trīs gadus vecs bērns ar smagām traumām, kas gūtas ilgstošā laika posmā, informēja slimnīcas pārstāve Romēna Namniece.

Bērnam nonākot slimnīcā, viņa veselības stāvoklis bijis smags - viss viņa ķermenis bija klāts ar daudziem sasitumiem, brūcēm un zilumiem. Uz bērna ķermeņa ir svaigas brūces, sasitumi, kā arī zilumi, kas liecina par to, ka viņš tos guvis arī pavisam nesen. Uz jautājumu, vai tie varētu būt nejauši gūti sasitumi, Namniece norādīja, ka bērnam ir sasists viss ķermenis: gan rokas un kājas, gan mugura un galva.

Pašlaik 2007.gadā dzimis puisītis ārstējas slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā, un salīdzinājumā ar vakardienu viņa veselības stāvoklis ir stabilizējies, bet joprojām bērns tiek elpināts mākslīgi. Puisītis arī nedaudz kontaktē ar ārstniecības personām. Pašlaik notiek un ir paredzēti dažādi izmeklējumi, kā arī rit nepieciešamais ārstēšanas process.

Kā apstiprināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, policija ir saņēmusi informāciju par minēto gadījumu un ir sākts kriminālprocess par cietsirdīgu un vardarbīgu apiešanos ar mazgadīgo. Pašlaik notiek izmeklēšana, un sīkāku informāciju policija nesniedz.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā informēja, ka izsaukums saņemts no Rīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!