Ilggadējais Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretārs Vigo Legzdiņš ir iesniedzis atlūgumu satiksmes ministram Aināram Šleseram (LPP).
Šādu lēmumu viņš pamatoja ar vēlmi darīt ko citu. Viņam esot plāni attiecībā uz turpmāko nodarbošanos, taču tos SM valsts sekretārs pagaidām nevēlas publiskot.

Legzdiņš atturējās nosaukt iespējamos SM valsts sekretāra amata kandidātus, norādot, ka tas, pēc viņa domām, būtu nekorekti.

Kā svarīgāko turpmāk veicamo darbu Legzdiņš minēja līdz šim izstrādāto SM programmu ieviešanu. Pēc viņa domām, līdz ar jauna valsts sekretāra iecelšanu nekam būtiski nevajadzētu mainīties.

Patlaban Legzdiņš ir atvaļinājumā, kas ilgs līdz 24.martam. SM valsts sekretārs pieļāva iespēju, ka viņš savus pienākumus turpinās pildīt vēl kādu laiku pēc atgriešanās no atvaļinājuma.

SM valsts sekretārs pieļāva iespēju, ka viņš vēl valdībā aizstāvēs SM izstrādāto tuvāko gadu darbības stratēģiju.

Legdziņš SM valsts sekretārs bija nedaudz vairāk nekā piecus gadus. Patlaban viņam ir četri vietnieki - Andulis Židkovs, Guntis Mačs, Uldis Lakševics un Aivita Ļubļina-Goldmane.

Pagaidām nekādi lēmumi saistībā ar Legzdiņa atlūgumu nav pieņemti, nav arī izvēlēts jaunais SM valsts sekretārs, informēja ministrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!