Foto: DELFI
Visā Latvijā ceturtdienas rītā braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināti, autoceļi ir sniegoti un apledo, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) apkopotā aktuālā satiksmes informācija.

LVC vēsta, ka brauktuves tīra no sniega un apstrādā pret apledojumu, daudzviet atkārtoti. Autoceļu uzturēšanas darbi uzsākti ap pulksten 4.

Rīgas apkārtnē apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Rīgas apvedceļiem, autoceļi ir sniegoti, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu, informē LVC.

Ventspils virzienā apmierinoši braukšanas apstākļi ir posmā Usma – Ventspils, savukārt Liepājas virzienā apmierinoši braukšanas apstākļi ir posmā Skrunda – Liepāja. Snieg sniegs, vietām putina. Šajos virzienos LVC brauktuvi atkārtoti tīra un apstrādā pret slīdi, brauktuve ir mitra.

Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, snieg sniegs. Autoceļi ir sniegoti, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, snieg sniegs. Autoceļi ir sniegoti, vietām veidojas sniega un sāls maisījums, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Siguldas un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, snieg sniegs. Autoceļi ir sniegoti, brauktuvi tīra un apstrādā pret apledojumu.

Braukšanas apstākļi pa reģionālajiem ceļiem kopumā ir apgrūtināti, vēsta LVC. Brauktuves ir sniegotas un apledojušas, vietām sniega un sāls maisījums.

Savukārt pa vietējās nozīmes ceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, uz ceļiem ir iespējami arī sniega sanesumi, taču tie ir izbraucami.

LVC atgādina, ka ziemas uzturēšanas servisa līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!