Foto: F64
Pirmdienas rītā braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apgrūtināti, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) - autoceļi ir sniegoti un vietām veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Daudzviet Latvijā snieg, gaisa temperatūra ir no -3 līdz 0 grādiem.

Rīgas apkārtnē un Jelgavas, Valmieras virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Autoceļi ir sniegoti un vietām veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Strazde un posmā Usma - Ventspils. Autoceļš vietām sniegots un veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Grobiņa. Autoceļš vietām sniegots un veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Bauskas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Ķekava – Grenctāle. Autoceļš ir sniegots un veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Pļaviņas, posmā Nīcgale – Krāslava, posmā Varakļāni – Ludza, posmā Grebņeva – Medumi, un uz Rēzeknes un Daugavpils apvedceļiem. Autoceļi ir sniegoti un vietām veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Vireši. Autoceļš vietām sniegots un veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Ainažu virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Berģi – Saulkrastu apvedceļš. Autoceļš sniegots un veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Uz reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti daudzviet Kurzemē, Zemgalē un Vidzemē. Autoceļi sniegoti un veidojas apledojums, brauktuves apstrādā pret slīdi.

Uz vietējiem autoceļiem daudzviet braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, brauktuves sniegotas. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un veic bīstamo posmu pretslīdes apstrādi.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem, izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas režīmu un ieplānot braucienam papildus laiku, kā arī ņemt vērā, ka laika apstākļu ietekmē autoceļa stāvoklis var strauji mainīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!