Svētdienas rītā sniega dēļ dažviet pa Latvijas ceļiem ir apgrūtināti braukšanas apstākļi, liecina "Latvijas valsts ceļu" operatīvā informācija.
Svētdien apgrūtināta braukšana ir pa Valmieras šoseju no Stalbes līdz Strenčiem, pa Daugavpils šoseju no Nīcgales līdz Daugavpilij, pa Liepājas šoseju no Anneniekiem līdz Skrundai, pa Liepājas - Rucavas ceļu un pa Rēzeknes - Gulbenes šoseju. Šie ceļi tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

Pa pirmās šķiras ceļiem apgrūtināta braukšana ir Daugavpils, Liepājas, Saldus un Valmieras rajons. Joprojām sliktāks ir otrās šķiras ceļu stāvoklis - pa tiem apmierinoši braukšanas apstākļi ir tikai Dobeles, Saldus, Talsu, Tukuma un Ventspils rajonos.

Sinoptiķi brīdina, ka svētdien visos maršrutos vietām gaidāms īslaicīgs sniegs, tāpēc atsevišķos posmos ceļi būs slideni un autovadītājiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra brīdina, ka tuvākajās stundās Latvijas austrumu rajonos gaidāma bieza migla ar redzamību 100 līdz 500 metri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!