Foto: Latvijas Valsts ceļi/Renārs Koris
Uz galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem visā valstī ir apgrūtināta braukšana. Sniegotos ceļu posmus attīra no sniega, slidenos ceļa posmu kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai braukšanas apstākļi būtu apmierinoši uz ceļiem strādā 132 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas tehnikas vienības, portālu "Delfi" informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz visiem galvenajiem valsts autoceļiem: Tallinas, Siguldas, Valmieras, Daugavpils, Bauskas, Jelgavas, Liepājas, Ventspils šosejām, kā arī Rīgas apvedceļiem Baltezers-Saulkalne un Salaspils-Babīte.

Tāpat sniegs un ledus apgrūtina braukšanu pa Liepājas-Rucavas šoseju, Jēkabpils-Terehovas šoseju, Rēzeknes šoseju, Daugavpils apvedceļu un Tīnūžu-Kokneses šoseju.

Apgrūtināta braukšana šajā rītā ir uz visiem reģionālajiem un vietējiem autoceļiem.

Laika apstākļos, kad uz autoceļiem ir apgrūtinoši braukšanas apstākļi, autobraucēji aicināti būt piesardzīgiem un ieplānot papildus laiku ceļā.

Par slideniem un sniegotiem valsts autoceļu posmiem aicinām informēt VSIA Latvijas Valsts ceļi, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, šī informācija tiek operatīvi nodota ceļu uzturētājiem rīcībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!