Foto: F64
Trešdienas vakarā un naktī visā valstī turpinās spēcīgi snigt un putināt, un slidenā ceļa dēļ uz Pleskavas šosejas pie Lorupes gravas netālu no Siguldas notikusi autoavārija, tāpēc ceļš ir daļēji slēgts satiksmei, ziņo VAS "Latvijas valsts ceļi".

Autoceļa A2 48,3 kilometrā pie Lorupes gravas ir apgrūtināta satiksme virzienā uz Siguldu, jo kravas auto ir iebraucis grāvī un daļēji aizšķērsojis arī ceļa braucamo daļu. Tāpēc policija automašīnu plūsmu novirza pa veco Lorupes ceļu.

LVC informē, ka visā valstī snieg, dažviet Vidzemē un Kurzemē putina. Gaisa temperatūra ir -8 līdz +1 grāds. Meteorologi brīdina, ka stipra snigšana turpināsies visu nakti, un šādos laika apstākļos samazinās redzamība, uz brauktuvēm veidojas sniega sanesumi, piebraukta sniega kārta un apledojums.

Apgrūtināta braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir daudzviet Vidzemē, Latgalē, arī dažos posmos Kurzemē un Zemgalē. Brauktuves apledo un ir sniegotas, tās tiek tīrītas un apstrādātas ar pretslīdes materiāliem atkārtoti, ziņo LVC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!