Foto: F64
Līdz pēcpusdienai sniega un puteņa dēļ apgrūtināta braukšana pa visiem galvenajiem autoceļiem Latvijā, līdz ar to Rīgā un citviet Latvijā tiek palielināts sniega tīrīšanas tehnikas skaits.

"Latvijas valsts ceļi" (LVC) operatīvā informācija liecina, ka vienīgais bez apgrūtinājumiem izbraucamais ceļš ir Kurzemes pusē, proti, autoceļa posms no Saldus līdz Liepājai.

Taču par visiem pārējiem autoceļiem visā Latvijā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Savukārt Rīgā un citviet Latvijā ir palielināts sniega tīrīšanas tehnikas skaits, piemēram, galvaspilsētā ielu, tiltu, velojoslu un ietvju tīrīšanā jau iesaistītas gandrīz 50 tehnikas vienības, informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Savukārt pēc LVC sniegtās informācijas autoceļu tīrīšanā un kaisīšanā citviet Latvijā iesaistītas 143 tehnikas vienības.

Jau ziņots, ka Latvijā intensīva snigšana turpināsies arī naktī uz 4. janvāri, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Tāpēc nakts vidū centrālajos un arī rietumu rajonos sniega segas biezums jau būs palielinājies virs deviņiem centimetriem. Snigšana turpināsies arī no rīta.

Transporta līdzekļu vadītājiem jābūt uzmanīgiem, jo ceļi būs slideni, kā arī snigšanas laikā pasliktināsies redzamība. Piemēram, līdz plkst.14 Valsts policijas operatīvā informācija liecināja, ka sniega un slidenā ceļa dēļ jau bija notikuši 34 ceļu satiksmes negadījumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!