Foto: F64
Sniegs un apledojuma veidošanās uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem trešdiena daudzviet apgrūtina braukšanas apstākļus, informē Latvijas Valsts ceļi.

Vietām Kurzemē un Vidzemē ir nokrišņi sniega un slapja sniega veidā, bet gaisa temperatūra ir no -1 līdz +1 grādam pēc Celsija.

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas un Ainažu virzienos apgrūtināti braukšanas apstākļi visā ceļa posma garumā. Autoceļi vietām sniegoti un apledo. Bauskas virzienā snieg, kas apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga – Ķekava. Tur brauktuvi tīra un kaisa.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga – Pļaviņas, posmā Varakļāni – Ludza, posmā Grebņeva – Špoģi un uz Rēzeknes apvedceļa. Autoceļš vietām sniegots un apledo. Brauktuves tīra un kaisa ar pretapledojuma materiālu.

Valmieras virzienā sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Murjāņi – Strenči, tur brauktuves tīra un kaisa ar pretslīdes materiālu, savukārt Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga - Raunas pagrieziens. Autoceļš vietām sniegots un apledo, tāpēc brauktuves tīra un kaisa.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Ventspils, Balvu, Jēkabpils, Ludzas, Daugavpils, Gulbenes Madonas un Valkas apkaimes. Autoceļi apledojuši un vietām sniegoti. Brauktuves tīra un kaisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!