Foto: Publicitātes foto
Sociālā Taisnīguma partijas (STP) līderis Daugavpilī nākamajās pašvaldību vēlēšanās būs partijas valdes priekšsēdētājs Pēteris Dzalbe.

Dzalbe pastāstīja, ka nākamajās pašvaldību vēlēšanās STP ar saviem sarakstiem vai arī blokā ar citiem politiskajiem spēkiem plāno startēt arī Ludzā, Rēzeknē, Krāslavā, Preiļos, Madonā un Dobelē. Patlaban tiek izskatītas kandidatūras, kas minētajās pašvaldībās varētu uzņemties līderu lomu.

Kā liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", notikušas izmaiņas STP valdē. No partijas valdes locekļu amata atbrīvota Ināra Bauska, Mareks Raups, Aivars Siliņš un Voicehs Teivāns.

Savukārt no jauna partijas valdē iecelti: Pēteris Dzalbe, ar tiesībām pārstāvēt partiju atsevišķi; Dace Kaminska, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz vienu no valdes locekļiem; Valdis Lauskis, ar tiesībām pārstāvēt partiju atsevišķi; Astrīda Mūrniece, Viktors Pancers, Valentīns Rakstiņš un Silvija Šimfa, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz vienu no valdes locekļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!