Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) līderis Juris Bojārs Andra Šķēles vadītajai valdībai neprognozē ilgu darbību un uzskata, ka jau tuvākajā laikā Latvijas valdībā varētu notikt izmaiņas.
Tā svinīgajā LSDSP 10 gadu darbības atceres konferencē žurnālistiem pavēstīja Bojārs, kurš uzskata, ka nav paciešami valdības vadītāja “mūžīgie uzbraucieni”. “Neprognozēju Šķēlem ilgu mūžu.. pēc Helsinkiem viņa liktenis tiks risināts nopietni,” sacīja Bojārs.

Sociāldemokrāti pieļauj, ka iespējamās izmaiņas valdībā var notikt arī bez sociāldemokrātu līdzdalības. Pēc Bojāra teiktā, “neviens nevar atļauties mūžīgus uzbraucienus visām politiskām un biznesa struktūrām”.

Sociāldemokrātu Saeimas frakcijas vadītājs Egils Baldzēns savukārt pauda viedokli, ka nākotnē varētu izveidoties stabila četru partiju koalīcija, kas darbotos uz līdzvērtīgām partneru attiecībām un stingru koalīcijas lūgumu.

“Mums nav pretenziju, ka tāda koalīcija varētu izveidoties,” teica Baldzēns.

BNS jau ziņoja, ka svinīgajā LSDSP 10 gadu darbības atceres konferencē bija pulcējušies aptuveni 400 partijas biedru un viesu. Konferences dalībnieki izvērtēja 10 gados paveikto un diskutēja par partijas nākotnes iecerēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!