Šovakar Cēsu rajona Raiskuma pagastā avārijā gājuši bojā divi cilvēki.
Ceļu policijas biroja priekšnieks Edmunds Zivtiņš sacīja, ka ap plkst.17 Raiskuma pagastā uz kāda autoceļa avarējusi automašīna "BMW". Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā kāda jauniete un vīrietis. Dažādas traumas guvuši vēl divi cilvēki.

Zivtiņš sacīja, ka pēc sākotnējās informācijas, negadījums noticis brīdī, kad automašīna "BMW" iebraukusi ceļa līkumā pa labi un tai pretim lielā ātrumā izbraukusi cita automašīna.

"BMW" vadītāja nobijusies un strauji sagriezusi stūri pa kreisi. Automašīna nobraukusi no aptubveni 2,5 metrus augsta ceļa uzbēruma un sākusi kūleņot. Pēc vairākiem kūleņiem no automašīnas izsviesti divi cilvēki, kuriem automašīna uzkritusi virsū.

Pēc negadījuma automašīna, kura lielā ātrumā izbrauca priekšā avarējušajam "BMW", aizbraukusi no notikuma vietas.

Zivtiņš aicināja autovadītājus būt uzmanīgiem arī tad, ja viņi nav lietojuši alkoholu un nav iereibuši. Arī braucot skaidrā, var gadīties nelaimes.

Ceļu policijas biroja priekšnieks atzina, ka šobrīd pasākuma vietā Raiskumā pulcējies liels skaits cilvēku un uz vietējiem ceļiem vērojami sastrēgumi. Pasākuma vietā atbraukušas aptuveni 1000 automašīnas.

Zivtiņš vēlreiz atgādināja autovadītājiem, ka nepieciešams ievērot drošību un jāatturas no alkohola lietošanas, ja pēc tam ir jāsēžas pie auto stūres.

Kā ziņots, šodien Cēsu rajona Raiskumā pie "Bieku" mājām Raiskuma ezera krastā ar Jāņu jampadraci atzīmē leģendārās latviešu komēdijas "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" uzņemšanas 25.gadskārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!