Šogad rīdzinieki nav sūdzējušies par troksni vakar notikušo koncertu laikā Andrejsalā un 11.novembra krastmalā, pastāstīja Rīgas pašvaldības policijā.

Pagājušajā naktī Rīgas svētku laikā Andrejsalā notika viens no skaļākajiem pasākumiem Rīgā - "house" mūzikas nakts. Jau ziņots, ka 2006.gadā mūzika bija dzirdama pat Āgenskalnā un Mārupē. Pēc tam pašvaldība saņēma vairākus simtus sūdzību no iedzīvotājiem, savukārt amatpersonas un pasākuma rīkotāji vēlāk taisnojās, ka pieļaujamie decibeli pasākumā neesot tikuši pārsniegti.

Paredzot, ka pēc mūzikas pasākuma sestdienas naktī arī šogad varētu būt neapmierināti cilvēki, pasākuma organizētāji SIA "Untitled" jau iepriekš izplatījuši atvainošanos, un pasākums tika rīkots tikai līdz vieniem naktī.

Jau ziņots, ka iedzīvotāji par skaļumu sūdzējās jūnija sākumā, kad Rīgā, Zaķusalā notika gadskārtējais "Essential KnockOUT" elektroniskās deju mūzikas brīvdabas festivāls. Kā toreiz stāstīja vairāki sašutuši pilsētnieki, pasākums bija ļoti skaļš, un visu nakti tuvā un tālā apkārtnē cilvēki nav varējuši doties pie miera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!