Foto: LETA
Viens no partijas "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (PCTVL) kādreizējiem līderiem Juris Sokolovskis ir pārdomājis un apvienībai "Saskaņas centrs" (SC) nepievienosies, kā arī 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanās nekandidēs nevienas partijas sarakstā, apliecināja Sokolovskis.

Sokolovskis ir pārtraucis darbību PCTVL. Viņš atzina, ka ir saņēmis SC uzaicinājumu kandidēt, bet "stratēģisku mērķu dēļ" šo piedāvājumu šodien tomēr noraidījis. Viņš turpinot studijas doktorantūrā un strādājot žurnālistikā, un tas neesot savienojams ar aktīvu politisko darbību.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Sokolovskis ievēlēts par deputātu 7., 8. un 9.Saeimā. Viņš bijis PCTVL Saeimas frakcijas priekšsēdētājs un partijas PCTVL līdzpriekšsēdētājs.

Rīgā SC pirmais numurs varētu būt Urbanovičs, Vidzemē - bijušais Rīgas vicemērs Sergejs Dolgopolovs, Latgalē - kādreizējais Rēzeknes mērs Jānis Tutins, Kurzemē - SC frakcijas vadītāja vietnieks Valērijs Agešins. Savukārt Zemgalē SC saraksta līderis būs bijušais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes loceklis Ivars Zariņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!