Remontdarbu dēļ no rītdienas atsevišķām mājām Juglā, Ķengaragā, Ziepniekkalnā un Dzirciemā tiks atslēgta karstā ūdens padeve.

Juglā no pirmdienas līdz ceturtdienai karstā ūdens trūkumu izjutīs 67 "Rīgas siltuma" abonenti Pāles, Juglas, Lilastes, Skrudalienas, Murjāņu, Malienas, Ūdeļu un Apogu ielā.

Ķengaragā no rītdienas līdz piektdienai karstais ūdens nebūs 23 abonentiem Aglonas, Maltas, Maskavas, Malnavas, Prūšu un Rušonu ielā.

Ķengaragā līdz nākamajai pirmdienai nebūs karstais ūdens 107 abonentiem Aviācijas, Festivāla, Bultu, Ikšķiles, Eglaines, Maltas, Plostu, Rasas, Prūšu, Malnavas, Pārmiju, Maskavas, Lokomotīves un Višķu ielā.

Savukārt līdz 25.jūlijam Ķengaragā pie Rušonu ielas 28 pārliks siltumtrasi, tādēļ siltais ūdens nebūs 50 abonentiem Aglonas, Bultu, Rušonu, Lokomotīves un Prūšu ielā. Līdz 27.jūlijam siltumtrase un iekārtas tiks mainīta arī Maskavas un Rušonu ielas stūrī, tādēļ karstais ūdens nebūs 64 abonentiem Kaņieru, Rušonu un Maskavas ielā.

Ziepniekkalnā līdz 20.jūlijam būs iekārtu un siltumtrašu remonta dēļ karstais ūdens nebūs visiem tiem 270 abonentiem, kas pieslēgti pie siltumcentrāles "Ziepniekkalns".

Līdz 18.jūlijam karstā ūdens nebūs arī Kandavas ielā 2 un astoņiem abonentiem Dārza, Dzirciema un Morica ielā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!