Šonedēļ Rīgā un visā Latvijā gaidāms nepastāvīgs laiks, brīžiem līs lietus un debesis būs apmākušās.
Šodien laiks būs bez nokrišņiem. Gaisa temperatūra Latvijā būs no +19 līdz +22 grādiem, bet Rīgā būs +22 grādus silts. Pirmdien gan naktī, gan dienā pūtīs Ziemeļrietumu vējš 4 līdz 6 metri sekundē.

Gan otrdienas nakts, gan diena gaidāma bez nokrišņiem, dienā pat, iespējams, spīdēs saule. Gaisa temperatūra naktī Latvijā būs no +7 līdz +12 grādiem, bet Rīgā - +11 grādi. Latvijā dienā gaiss sasils no +20 līdz +24 grādiem, bet Rīgā dienā būs +23 grādus silts. Pūtīs lēns vējš 1 līdz 5 metri sekundē.

Trešdienas naktī Kurzemē iespējams lietus. Gaisa temperatūra naktī Latvijā būs no +7 līdz +14 grādiem, bet Rīgā - +12 grādi. Dienā laiks gaidāms bez nokrišņiem, bet debesis būs apmākušās. Gaisa temperatūra dienā Latvijā gaidāma no +20 līdz +25 grādiem, bet Rīgā gaiss iesils līdz +24 grādiem.

Savukārt ceturtdien gan dienā, gan naktī līs. Gaisa temperatūra naktī būs no +9 līdz +14 grādiem, bet dienā - +19 līdz +21 grāds.

Arī piektdien gan dienā, gan naktī gaidāms lietus. Gaisa temperatūra naktī Latvijā būs no +8 līdz +13 grādiem, bet Rīgā - +11 grādi. Savukārt dienā gaiss iesils no +18 līdz +22 grādiem. Piektdien pūtīs Dienvidrietumu vējš no 4 līdz 8 metriem sekundē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!