Šodien, vēlēšanu priekšvakarā, kā jau iepriekš pieteikts, LTV ēterā būs „Kas notiek Latvijā?” speciālizlaidums - uz debatēm aicināti Rīgas domes deputātu kandidātu sarakstu līderi.

Debašu tematikā - galvaspilsētai aktuālo jautājumu spektrs no ekonomiskajiem un sociālajiem līdz etniskajiem, pēdējās nedēļās kandidātu polemikā saasinājušies konceptuālie, politiskie un personiskie jautājumi, partiju turpmākās rīcības piedāvājumi līdzšinējās pašvaldības darbības kontekstā.

Arī uz šīm „Kas notiek Latvijā?" debatēm, līdzīgi kā Eiropas Parlamenta gadījumā, sabalansējot formāta robežas un viedokļu dažādību, tiek aicinātas tās partijas, kuras un kuru līderi aptaujās pārsnieguši vismaz 1% lielu sabiedrības atbalsta līmeni. Līdz ar to debatēs piedalīsies 11 sarakstu līderi jeb mēra amata kandidāti: Saskaņas centrs, LPP/LC, Jaunais laiks, Pilsoniskā savienība, Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā, Tēvzemei un brīvībai / LNNK, Sabiedrība citai politikai, Tautas partija, Zaļo un Zemnieku savienība, Latvijas sociāldemokrātiskā strādnieku partija, Visu Latvijai.

Raidījuma sākums plkst.21.10. LTV 1.programmā, e-pasts skatītāju jautājumiem un informācijai knl@knl.lv, mājas lapa - www.knl.v

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!