Foto: Shutterstock

Sporta klubu tīkls "MyFitness" tomēr nolēmis no ceturtdienas, 17. jūnija, atsākt darbību un uzņemt klientus, liecina "MyFitness" paziņojums sociālajā medijā "Facebook".

Uzņēmums informē, ka no ceturtdienas pulksten 6.30 durvis vērs vairāki tā klubi – "Alfa", "Dzelzava", "Domina", "Matīss", "Galleria Riga", "Aleja", "Imanta" un "Bolero".

Savukārt no 28. jūnija plānots atvērt sporta klubus "Berga bazārs", "Barona centrs" un "Olimpia", kā arī "Sky & More", "Zolitūde" un jauno klubu "Upītis".

"MyFitness" norāda, ka sporta klubus var apmeklēt personas, kas vakcinētas pret Covid-19, izslimojušas šo slimību vai tā ir negatīvs tests.

Sporta klubu apmeklētājiem būs pieejamas trenažieru zāles, dušas un ģērbtuves, ierobežotā skaitā arī saunas un SPA zonas, tiek organizētas grupu nodarbības iekštelpās 11 dalībniekiem, ārtelpās 20 dalībniekiem, tāpat būs iespējami privāto treneru pakalpojumi.

Kā ziņots, jūnija sākumā "MyFitness", uzsverot zemo vakcinācijas aptveri kā darbinieku, tā arī klientu vidū, informēja, ka darbu klātienē vēl neatsāks. "Myfitness" vēstīja, ka pie zemā vakcinēto skaita "MyFitness" sporta klubu darbību neesot iespējams nodrošināt gan vakcinētu darbinieku trūkuma dēļ, gan vakcinētu potenciālo apmeklētāju skaita dēļ.

Valdība iepriekš nolēma, ka cilvēki, kuri būs vakcinējušies pret Covid-19 vai to pārslimojuši, no otrdienas varēs apmeklēt sporta klubus, tostarp arī baseinus, gan trenējoties individuāli, gan apmeklējot grupu nodarbības.

1. jūnijā sāka strādāt nacionālā mēroga digitālais vakcinācijas pret Covid-19 sertifikāts, ar kuru iedzīvotāji var apliecināt vakcinācijas faktu. Sertifikātu var iegūt tīmekļvietnē "covid19sertifikats.lv". Sertifikāts ir derīgs cilvēkiem, kuri ir vakcinējušies pret Covid-19, ir pēdējā pusgada laikā pārslimojuši Covid-19, pēdējo 48 stundu laikā ir veikuši Covid-19 testu un tas ir negatīvs, pēdējo sešu stundu laikā ir veikuši Covid-19 ātro antigēna testu un tas ir negatīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!